Alakguru logó műanyag ablak csere.jpg
Műanyag ablak aluplast profilból
 
ablak_ajtó_telefon_piktogram.gif
AblakGuru HÍRLEVÉL REGISZTRÁCIÓ
*
*
Ha itt regisztrál, mindig értesülni fog a legjobb, legfrissebb akcióinkról!
A * jelölésű mezők kitöltése kötelező!
AblakGuru Menü
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Amennyiben weboldalunk és termékeink elnyerték tetszését, ne felejtse el oldalunkat felvenni a KEDVENCEK közé!
Árajánlatkérés
Árajánlatkérés nyílászáró csere ablak ajtó.jpg
Műanyag ablak Beszerzési Áron
Akció ablak ajtó nyílászáró nagyker áron 2.gif
Műanyag bejárati ajtó akció
Műanyag ablak bejárati ajtó kicsi.gif
Acél Biztonsági bejárati ajtó
műanyag ablak biztonsági ajtó.gif
Biztonság megfizethető áron!
Csepelen működünk!
Cégünk megalakulása óta Budapest XXI. kerületében Csepelen működik. Jelenleg a csepeli Tesco mellett található üzletünk és raktárunk. Szolgáltatásaink nem csak Csepelen vehető igénybe, hanem Budapest egész területén és Pest megyében is.

 
Műanyag nyílászáró - ablakok, ajtók >> Műanyag nyílászáró - ablak és erkélyajtó
1.

Műanyag nyílászáró típusok - ablakok és erkélyajtók
 


Decco műanyag nyílászáró rendszer


Decco 70 3D  HÁROM TÖMÍTÉSSEL
Decco web.jpgMaco logó.bmp
Decco 70 műanyag nyílászáró 3 gumitőmítéssel  web.jpg
Hat kamrás 3 gumitömítéssel
Magas minőségű Decco 70 hőhídmentes 6 légkamrás műanyag lekerekített profilrendszerből  három gumitőmítéssel gyártott műanyag nyílászáró. Beépítési mélység 70mm.


Bővebb információ erről a nyílászáróról...>
Decco 70 3D árlista

  • 6 légkamra
  • 3 gumitömítésmaximális hő és hang szigetelés
  • minőségi gyártás, minőségi alapanyag
  • prémium kategória

 

Decco 70 műanyag nyílászáró rendszer három gumitömítéssel 2.jpg

Decco 70 - Legjobb ár/érték Extra FEHÉR (RAL9003)
Decco web.jpgMaco logó.bmp
Decco 70 műanyag nyílászáró web.jpg
Hat kamrás!!!
Magas minőségű Decco 70 hőhídmentes 6 légkamrás műanyag lekerekített profilrendszerből gyártott műanyag nyílászáró. Beépítési mélység 70mm.Bővebb információ erről a nyílászáróról...>


Decco 90 Thermicco - Passzívházakhoz Extra FEHÉR (RAL9003)
Decco web.jpgMaco logó.bmp
Decco 90 thermicco nyílászáró web.jpg
Nyolc légkamrás, 3 tömítéssel és 3 rétegű üveggel!
Magas minőségű Decco 90 Thermicco hőhídmentes 8 légkamrás műanyag lekerekített profilrendszerből gyártott műanyag nyílászáró. Beépítési mélység 90mm.

Bővebb információ erről a nyílászáróról...>


ALUPLAST műanyag ablak rendszer


Aluplast Ideal 4000 DOMBORU
Aluplast logó.jpgMaco logó.bmp
Aluplast Ideal 4000 lekerekített profil ablak ajtó.jpg
Magas minőségű Aluplast Ideal 4000 Németországból szállított hőhídmentes 5 légkamrás műanyag lekerekített profilrendszerből gyártott nyílászárók. Beépítési mélység 70mm.

Bővebb információ erről a nyílászáróról...>

Aluplast Ideal 4000 SARKOS
Aluplast logó.jpgMaco logó.bmp
Aluplast Ideal 4000 normal profil ablak ajtó.jpg
Magas minőségű Aluplast Ideal 4000 Németországból szállított hőhídmentes 5 légkamrás műanyag sarkos profilrendszerből gyártott nyílászárók. Beépítési mélység 70mm.

Bővebb információ erről a nyílászáróról...

Aluplast Ideal 5000 ÖT KAMRÁS PRÉMIUM
Aluplast logó.jpgMaco logó.bmp
Aluplast Ideal 5000 lekerekített profil ablak ajtó új termék.jpg
Öt kamrás, Három tömítéssel!!!
Magas minőségű Aluplast Ideal 5000 Németországból szállított hőhídmentes 5 légkamrás, 3 tömítéses műanyag profilrendszerből gyártott nyílászárók. Beépítési mélység 70mm.

Bővebb információ erről a nyílászáróról...

Aluplast Ideal 7000 HAT KAMRÁS
Aluplast logó.jpgMaco logó.bmp
Aluplast Ideal 7000 lekerekített profil ablak ajtó.jpg
HAT LÉGKAMRÁS
Magas minőségű Aluplast Ideal 7000 Németországból szállított hőhídmentes 6 légkamrás műanyag lekerekített profilrendszerből gyártott nyílászárók. Beépítési mélység 80mm.

Bővebb információ erről a nyílászáróról...

Aluplast Ideal 6000
Aluplast logó.jpgMaco logó.bmp
Aluplast Ideal 6000 lekerekített profil ablak ajtó új termék.gif
Jelenleg nem rendelhető!
Csúcs minőségű Aluplast Ideal 6000 Németországból szállított hőhídmentes 6 légkamrás, 3 tömítéses műanyag profilrendszerből gyártott nyílászárók. Beépítési mélység 80mm.

Bővebb információ erről a nyílászáróról...
Nyílászáró árlista ittNyílászáró metszet

Aluplast Ideal 8000 (Passzívházakhoz)
Aluplast logó.jpgMaco logó.bmp
Aluplast Ideal 8000 ablak ajtó passzívházhoz.jpg
Passzív házakhoz!

Csúcs minőségű Aluplast Ideal 8000 Németországból szállított hőhídmentes 6 légkamrás, 3 tömítéses műanyag profilrendszerből gyártott nyílászárók. Beépítési mélység 85mm.

Bővebb információ erről a nyílászáróról...
2.

Műanyag nyílászáró fogalmak (hogy tisztában legyen mit kell figyelembe venni és mi, mit jelent...)

Profil: A profil az a része a műanyag nyílászárónak, amit köznyelven keretnek, toknak szólítanak. Ebben kerül elhelyezésre az üveg. A gyártás folyamán a pontos méretezés és illesztés elengedhetetlen a jó záródás érdekében, ami az általunk forgalmazott termékeknél teljes mértékben megoldott és ellenőrzött.
Légkamra: Hogy egy szerkezet hány légkamrás attól függ, hogy az elválasztandó teret hány légréteggel választja el szerkezeten belül (ez az érték a profil jellemzője). Ez az érték háromtól hét kamrásig változhat. Létezik kétlégkamrás is, de ezek régi elavult szerkezetek nem nagyon forgalmazzák már őket. A légkamra azért fontos mert minél magasabb légkamra számú egy műanyag nyílászáró, annál jobban hő és hang szigetel, illetve annál jobb a statikája. Jelenleg a öt légkamrás műanyag nyílászáró rendszereknek a legnagyobb a piaci részesedése, lakossági felhasználás terén minden igény kielégíthető ezekből a profilokból. Ezt követi a hat, hét kamrás szerkezet, ami már számot tevő javulást nem okoz, csak marketing fogás. Az ötlégkamrás szerkezetek K értéke K=1,3 és 1,4 között, az hatlégkamrás szerkezetek K=1,1 körüli értéket mutat. Az általunk forgalmazott legerősebb műanyag nyílászáró rendszer, hatkamrás szerkezet, tok-szárny kombinációban K=0,63 –as értéket produkál.
Beépítési mélység: A beépítési mélység a műanyag nyílászáró profil jellemzője, tulajdonképpen a profil vastagságát jelenti. Többnyire a légkamrák számával egyenes arányban nő. A három légkamrás nyílászáró szerkezetek általában 60mm, az öt légkamrás 70mm, a hat kamrás 80mm beépítési mélységgel rendelkeznek. A beépítési mélység növelésével párhuzamosan javul az ablak és ajtó statikája, hő és hang szigetelése.
Vasalat: Az a része a műanyag nyílászárónak, ami működteti a nyílást-záródást. A felhasználó a kilincs segítségével mozgatja a vasalatot. A megfelelő záródás érdekében fontos a jó minőségű vasalat szakszerű beépítése, ami az általunk forgalmazott műanyag nyílászáróknál szintén teljes mértékben megoldott és ellenőrzött.
Vasalati résszelőző: Ez a szellőző típus a kilincs valamely negyedes (méretfüggő) állásában biztosít légmozgást úgy, hogy a bukó-nyíló ablak tetejét egy 2-7mm-re megnyitja. A vasalat az ablakot ez esetben még zárva tartja. Ezt a szellőző típust az ablakok túl tökéletes záródása miatti, légcsere hiány kiküszöbölésére használják. Mivel kézi állítású és elzárható, nyíltégés-terű gázkészülékekhez (ahol előírás a szabályzott légbevezető) nem elegendő!
Üveg: Jelenleg forgalmazott kültéri nyílászáróink kivétel nélkül, hőszigetelt thermo üveggel készülnek. Alap üveg rétegrend 4-16-4, ami azt jelenti, hogy két 4mm-es üveg között 16mm-es légrés található.
Hibásműködés-gátló: Ez egy a vasalatba épített olyan szerkezet, ami nem engedi a nyílászárók bukó/nyíló szárnyát egyszerre bukni és nyílni.

Szabályzott légbevezető: Erre a típusra nyílt égésterű gázüzemű készülékkel, ugyanazon helységben lévő nyílászárók esetén van szükség. Ezek a légbevezetők HIGRO szabályzásúak, elzárni nem lehet őket. Az általunk forgalmazott ilyen légbevezető típustól függően 5-40 m3/h légcserét eredményeznek. A cserélt levegő mennyisége függ a külső belső légnyomás különbségtől és a belső levegő relatív páratartalmától! Az el nem zárható légbevezetők hátránya, hogy a készülék közvetlen közelében, az állandó légcsere huzat érzetett kelthet. Új gáz üzemű rendszer esetén (lakó ingatlanban), a gázszolgáltatók megkövetelik e készülék alkalmazását. Minden ilyen és egyéb esetben is JAVASOLJUK SZÉNMONOXID RIASZTÓ HASZNÁLATÁT is.
Üveg K vagy U értéke: Az üveg K értéke az üveg hőveszteségi értéke, ami az alap rétegrendű 4-16-4 –es üvegnél K=2,6-2,8. Mértékegysége: W/m2K Ez az érték is már egy jó értéknek számít, de ez a szám minél alacsonyabb annál jobb az üveg hőszigetelése. Ennél erősebb a 4-16-4 rétegrendű Low-e üveg, aminek K értéke K=1,4 (lakó épületekbe minimum ezt javasoljuk...). Ezt az üveget argon gázzal megtöltve jutunk el a K=1,1 –es értékig. A K=1,1 üveg hőátbocsátási tényezője tovább javítható, úgy, hogy a két üveg közötti távtartót, hőhídmentes anyagból építik az üvegbe. Ez a TOP-Glas páramentes üveg K=1,0 (jelenleg a legerősebb hőszigetelésű két-rétegű üveg). Ezt az üveg típust, klímás helységekbe kifejezetten ajánljuk. Általában a piaci igények és klímánk ennél erősebb üveget Magyarországon nem követelnek. Három rétegű üveg használatával tovább javítható az üveg hőszigetelése egészen K=0,7 -es értékig.
Lég hanggátlás: A lég hanggátlás a szerkezet hangszigetelő tulajdonsága. Mértékegysége a dB. Az alap rétegrendű üveg értéke (4-16-4) Rw=32dB. A ez az érték egészen 45dB-ig növelhető, ilyen üveget repülőterek közelében szoktunk alkalmazni. A lég hanggátlás növelhető üveg vastagság növelésével, eltérő üveg vastagság használatával és SF6 gáztöltéssel illetve erre kifejlesztett ragasztott üveggel. A hanggátlás növekedésével az üveg felára és súlya aránytalanul nagyobb mértékben nővekszik. Ezeknél a szerkezeteknél az üveg súlyát fokozottan figyelembe kell venni!
Nyításirány: A nyílászáró egyik fontos jellemzője, használati szempontból a nyitásirány. A nyitásirány megállapítása mindig zsanér oldalról történik. Mivel kifelé nyíló ablak és erkélyajtó az AblakGuru Kft. -nél nincs, így csak belső oldalról nézve állapítható meg a nyitásirány (kivéve kifelé nyíló bejárati ajtó). Belülről nézve a szerkezet jobbos, ha egyszárnyú és a zsanér a jobboldalon van, vagy ha kétszárnyú váltószárnyas/tokosztós és a jobb oldala a főszárny/bukó-nyíló. A kétszárnyú váltószárnyas nyílászáró szerkezetnek általában csak a főszárnyán van kilincs (kivéve Veka rendszer Winkhaus vasalattal). Bejárati ajtó szerkezetek nyitásirányának megállapítása is így történik.
AblakGuru árajánlatkérés
Árajánlatkérés nyílászáró csere ablak ajtó.jpg
===================


Árajánlatkérés az AblakGurutól

===================
Kövess minketitt:Google+

Google+
Viszonteladó-csillag.gif
------------------------------------
NAGYKER akció
NAGYKER ÁRON AKCIÓ keretében

Ügyfeleink rendkívűl kedvező áron
vásárolhatnak kiemelt hőszigetelésű
műanyag nyílászárókat!
Panel Ablak Csere 1.jpg
KU..A NAGY REDŐNY AKCIÓ!
Akció redőny szúnyogháló reluxa.gif
AblakGuru Ajándék utalvány
Műanyag ablak ajándék utalvány.jpg
AblakGuru TV 
Jogi nyilatkozatAdatvédelemSzerzői jogok
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.
Copyright © Ablakguru 2007. Minden jog fenntartva.
Ezen weboldal bármely részének, bármi nemű újrafelhasználása csak az AblakGuru Kft. írásbeli hozzájárulásával lehetséges!
A weboldalon szereplő árak és információk tájékoztató jellegűek, a tévedés jogát fenntartjuk, de igyekszünk azt elkerülni!
Szerkesztési hibákért felelőséget nem vállalunk!