Ablak csere.jpg
Akciós ablakok nyagyker áron20220830.png
 
ablak_ajtó_telefon_piktogram.gif
AblakGuru HÍRLEVÉL REGISZTRÁCIÓ
*
*
Ha itt regisztrál, mindig értesülni fog a legjobb, legfrissebb akcióinkról! Ezzel hozzájárul ahhoz, hogy az itt megadott adatokat hírlevelezési céllal kezeljük és gazdasági reklámot is tartalmazó email hírleveleket küldjünk.
A * jelölésű mezők kitöltése kötelező!
AblakGuru Menü
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Amennyiben weboldalunk és termékeink elnyerték tetszését, ne felejtse el oldalunkat felvenni a KEDVENCEK közé!
Árajánlatkérés
Árajánlatkérés nyílászáró csere ablak ajtó.jpg
Műanyag ablak NAGYKER Áron
Akció ablak ajtó nyílászáró nagyker áron 2.gif
Műanyag bejárati ajtó akció
Műanyag ablak bejárati ajtó.gif
RAKTÁRI,KÉSZLETES NYILÁSZÁRÓK
 
Ablakok-azonnal-raktárról-Aluplast-ablakok.jpg
 
Csepelen működünk!
Cégünk megalakulása óta Budapest XXI. kerületében Csepelen működik. Jelenleg a csepeli Tesco mellett található üzletünk és raktárunk. Szolgáltatásaink nem csak Csepelen vehető igénybe, hanem Budapest egész területén és Pest megyében is.

 
Rólunk
ablakcsere.jpg
Az AblakGuru Kft. -t tulajdonosaik azzal a céllal hozták létre, hogy lakossági, vállalkozói és közületi szférát egyaránt kiszolgálja, és elégedett megrendelőink ajánlása útján újabb, és újabb ablak csere, illetve egyéb nyílászáró csere megbízást tudjunk elvégezni!
Forgalmazunk műanyag, kültéri homlokzati nyílászárókat, mint ablakok, erkélyajtók, bejárati ajtók, ezekhez alumínium és műanyag párkány és könyöklő is megtalálható nálunk. Ezen kívül árnyékolástechnikai eszközök gyártatásával és beépítésével is foglalkozunk, mint redőny, szúnyogháló, reluxa.
Mottónk: Az elégedett ügyfél, a legjobb reklám!


AblakGuru Kft. a számok tükrében:
 • Műanyag nyílászáró szerkezetből - ügyfeleink nagy megelégedése mellet - hozzávetőleg 1800-2300m2 (ebből ablak, erkélyajtó 1500-2100m2, bejárati ajtó 200-300m2) éves forgalmat bonyolítunk beépítéssel együtt. (ablak csere)
 • Árnyékolástechnikai eszközökből, mint redőny, reluxa, szúnyogháló 1200-1500m2 éves forgalmat bonyolítunk.
 • Elvégzett ablak csere 70%-a lakossági, 30%-a pedig közületi és projekt megrendelés.
 • Állandó munkatársak száma alvállalkozok nélkül: 6 fő
 • Alapítás éve: 2005
 • Alapító tagok és munkatársak szakmai tapasztalata: 10év (+/- 1év)


Miért érdemes minket választani:

 • Az általunk elvégzett nyílászáró csere utáni helyreállítási munkák megszervezését is vállaljuk, igény szerint!
 • A legkedvezőbb árú termékektől, a luxus színvonalig, minden megtalálható nálunk egy helyen. Így időt és pénzt spórolhatnak meg ügyfeleink. Ami fontos, hogy a kedvezőbb áru nyílászárók is jó minőségűek!
 • Az alapító tagok és munkatársak, több éves szakmai tapasztalata alapján minősített termékek segítségével, végezzük el ablak csere megbízásainkat maximális pontosság mellet. Forgalmazott termékeink a magyar piacon megtalálható legjobb ár/értékarányt mutató termékek.
 • A raktárkészletről, pár napos átfutással való kiszolgálástól, akár 1-2 hetes átfutással egyedi méretű szerkezettel is tudunk szolgálni.
 • Az általunk elvégzett ablak csere illetve egyéb nyílászáró csere megbízásokra 1 év teljes körű valódi garancia és gyártótól függően 3-7 év gyártói szavatosság van! Amennyiben az ablak csere vagy beépítés nem általunk lett elvégezve, a nyílászárókra akkor is van érvényes gyártói szavatosság.
 • Nyílászáró csere és forgalmazási tevékenységünket ügyfeleink legnagyobb megelégedettsége mellet végezzük! Fontos, hogy az elvégzett munka nem pár évre szól, ezért minden képen megfontoltan kell kiválasztani a nyílászáró csere kivitelezőjét. Gondoljon bele, hogy ha az ablak csere nem sikerül megfelelően és 1 év múlva újra cseréltetni kell ami +költség +stressz!
Ablakcsere nyílászáró csere ablak bejárati ajtó gyár.jpg
Az egyik nyílászáró gyártó üzem teljesen automatizált gyártósorral. Az emberi hibalehetőség szinte teljesen kizárva!
Ablakcsere ajtó ablak nyílászáró bejárati ajtó Ablakguru autoi.jpg
További információval állunk rendelkezésre! (Lásd kapcsolat menü pont.)
 
AblakGuru árajánlatkérés
 
Jogi nyilatkozatAdatvédelmi tájékoztatóSzerzői jogok
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.
Copyright © Ablakguru 2007-2019. Minden jog fenntartva. Ezen weboldal bármely részének, bármi nemű újrafelhasználása csak az AblakGuru Kft. írásbeli hozzájárulásával lehetséges! A weboldalon szereplő árak és információk tájékoztató jellegűek, a tévedés jogát fenntartjuk, de igyekszünk azt elkerülni! Szerkesztési hibákért felelőséget nem vállalunk!