Ablak csere.jpg
Akciós ablakok nyagyker áron20220830.png
 
ablak_ajtó_telefon_piktogram.gif
AblakGuru HÍRLEVÉL REGISZTRÁCIÓ
*
*
Ha itt regisztrál, mindig értesülni fog a legjobb, legfrissebb akcióinkról! Ezzel hozzájárul ahhoz, hogy az itt megadott adatokat hírlevelezési céllal kezeljük és gazdasági reklámot is tartalmazó email hírleveleket küldjünk.
A * jelölésű mezők kitöltése kötelező!
AblakGuru Menü
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Amennyiben weboldalunk és termékeink elnyerték tetszését, ne felejtse el oldalunkat felvenni a KEDVENCEK közé!
Árajánlatkérés
Árajánlatkérés nyílászáró csere ablak ajtó.jpg
Műanyag ablak NAGYKER Áron
Akció ablak ajtó nyílászáró nagyker áron 2.gif
Műanyag bejárati ajtó akció
Műanyag ablak bejárati ajtó.gif
RAKTÁRI,KÉSZLETES NYILÁSZÁRÓK
 
Ablakok-azonnal-raktárról-Aluplast-ablakok.jpg
 
Csepelen működünk!
Cégünk megalakulása óta Budapest XXI. kerületében Csepelen működik. Jelenleg a csepeli Tesco mellett található üzletünk és raktárunk. Szolgáltatásaink nem csak Csepelen vehető igénybe, hanem Budapest egész területén és Pest megyében is.

 
Vevő tájékoztató

AblakGuru Kft. - vevő tájékoztató
Megrendelés előtt mindenképpen olvassa végig!Tárolás:

Síkbeli változásokhoz nem vezető módon kell megvalósítani.

Állandó hőforrás mellet műanyag terméket tárolni tilos. Részleges UV sugárzásnak kitenni tilos.


Szállítás:

Síkbeli változásokhoz nem vezető módon kell megvalósítani. Pozíció lehetőség szerint közel a függőlegeshez, a haladási iránnyal párhuzamosan. Minden ponton védeni a sérülésektől. Fektetve szállítás kockázatos az üveg szempontjából.


Előzmények, pótrendelés:

Megrendeléskor konkrét jelzés szükséges arra vonatkozóan, hogy meglévő termékhez ad le pótrendelést ahol szín, típus, forma vagy bármilyen műszaki vagy esztétikai egyezőségre van szükség. Mivel a folyamaton kizárólag a megrendelő dokumentum fut végig, így megrendelő dokumentum tartalma szerint készítjük el megrendelését. Ezért kérjük ellenőrizze, hogy minden ilyen jellegű igénye is szerepeljen rajta.


AblakGuru Kft.-nél történt előzmény rendelés esetén pontos beazonosítás szükséges a gyártási előzmények kiderítésére. (név, cím rendelés dátuma)


Beépítés:

A megrendelő dokumentum tartalma szerint történik a kivitelezés, ezért minden a szokásos vagy normál munkarendtől eltérő igény előre a megrendeléskor jelezni szükséges. Illetve ezek szerepeltetését a megrendelő dokumentumon ellenőrizni szükséges.


A következő kérdések szoktak felmerülni a teljesség igénye nélkül:


Beépítési síkja?

A beépítési sík eltérő útmutatás hiányában marad az eredeti.


Sérül a fal?

Bontás esetén igen, mértéke a körülményektől függ. Mint például fal álag, tok típus, hozzáférhetőség stb.


Mi történik, ha falban villany vezeték vagy egyéb például gépészeti elemek vannak beépítve?

Fontos, hogy az ilyen szerelvények pontos helyét a megrendelő előre jelezze számunkra, az elemek megóvása és a szerelők biztonsága érdekében, ez a megrendelő felelősége. Amennyiben nincs tudomásuk ilyen elemekről, de mégis jelen vannak és a szerelési munka következtében megsérül, annak helyreállítása és annak költsége a megrendelő felelősége.


Kér szegőlécet?

Szegés nem tartozik automatikusan a termékhez vagy szolgáltatáshoz. Amennyiben van külön fel van tüntetve!


Tartalmazza a helyreállítást a megrendelés?

Nincs helyreállítás, ezt a biztonság kedvéért a megrendő nyomtatványon a "helyreállítás nélkül"<#WS59> "kőműves munka nélkül"<#WS59> "vissza javítás nélkül" szófordulatokkal jelezzük, de ennek hiánya esetén sincs, csak kizárólag akkor, ha ezt külön sorban díjjal együtt jelezzük. 


Kér szellőzőt?

Amennyiben igen ezt is külön tüntetjük fel konkrét típussal.


Zavarja a redőny belogás?
Ezt a redőny címszó alatt részletezzük!


Helyszínen kell fizetni?
Alapvetően igen!


Fontos tartószerkezet átalakításá nem vállaljuk. Nyílás kialakítást, átalakítást helyszíni felmérést követően tudjuk egyeztetni..


Üveg méretek új és régi szerkezetek esetén:

Az új tokok mérete eltér a régiektől, jellemzően vastagabb. A méretfelvétel nem terjed ki a régi üvegfelületek és tok belméretek vizsgálatára, kizárólag a tok külméret a mérvadó. Amennyiben ez fontos szempont Önnek felméréskor mindenképpen jelezze az ilyen szempontból is vizsgálandó szerkezeteknél. Az átengedett fény mennyiségére vonatkozó számítást nem tudunk végezni, így ehhez igazodó megrendelést sem tudunk felvenni. Ilyen szempontból érzékeny kivitelezés előtt kérje ki tervező segítségét.


Nyílászárók toldó elemei:

A megrendelések toldó elemei - csak termék rendelés esetén - külön kerülnek átadásra, nem kerül felszerelésre a nyílászárók, az a szerkezeteket beépítő szakember feladata.


Redőny:

Amennyiben más megállapodás nincs feltüntetve a külső tokos redőny szerkezetek teteje a nyílászáró szerkezetek tetejéhez lesz igazítva. Amennyiben zavarja a redőny szerkezet üvegfelületre lógása legkésőbb a felméréskor/megrendeléskor jelezze. Amennyiben nem kér toldozást a nyílászáró tetejére és/vagy nincs a homlokzaton kialakítva hely a redőnyök számára, a redőny be fog lógni az üvegfelület elé. Az eltolt áthidalós redőny hely esetén megrendelés előtt jelezni szükséges a feltolás mértékét, különben a redőny nem lesz feltolható. A redőnyök méretezését szakember tudja elvégezni. Megfelelő szakember az ablak felméréssel együtt, fel tudja mérni előre átgondolva a bevezető pontokat és a redőny pozicionálását. Nem szakember esetén a felmérést a nyílászárók beépítése után javasoljuk, meghatározva a széleségi és magassági méreteket illetve a kezelés oldalát. Ablak méretek alapján redőnyt méretezni teljes biztonsággal nem lehet. Amennyiben a megrendelő csak terméket rendel és a méreteket nem tudja megadni, a legyártott méretek helyességért felelőséget nem vállalunk.

Színes műanyag redőnyre nincs garancia!

Amennyiben osztóra esik a bevezetési pont vagy nincs az ablak széle toktoldózva a bevezető és/vagy az automata akadályozhatja a szárny szabad nyílását. Ez esetben az automata a szárnyra kerülésével lehet kompromisszumra jutni.

Kombi szúnyoghálós redőnynél 190cm magasság és/vagy 150cm szélesség felett a háló működésére nincs garancia.


Gurtni és zsinór átvezetéseken keresztül a külső levegő bejut a beltérbe.

A motoros redőnyök elektromos hálózatba kötését az ajánlat nem tartalmazza és azt nem tudjuk vállalni. A motorok végállásainak beállítása és a rádiós motorok programozása az aktuális árlista szerinti díj / motor, amit az ajánlat csak akkor tartalmaz, ha ez külön fel van tüntetve. Ennek elvégzése a helyszínen kizárólag akkor lehetséges, ha a felszereléskor egy elektromos bekötésre jogosított szakember (villanyszerelő) elvégzi a motor elektromos bekötését úgy, hogy több motor esetén is egyesével áramtalaníthatóak legyenek. Amennyiben a helyszínen ez nem történik meg, az előbbi beállítást későbbi időpontban is el tudjuk végezni, ez esetben a motoronkénti költségre további kiszállási díj kerül felszámításra és a motoronkénti áramtalanítás is feltétel marad. FIGYELEM, a motorok alsó végállását az alsó szint változásának (burkolatok, párkány) megfelelően, változtatni kell, a már beállított motor esetén is!

A motor beállítás, bekötés után egy egyszerű útmutatót követve a felhasználó által is megvalósítható és menedzselhető. Első leengedéskor a redőny házat ki kell nyitni és a palástot a lefutáshoz be kell igazítani. Így lehetősége nyílik a motor programozás árának, esetleg plusz kiszállási költség kifizetését elkerülni.

Használt redőnyők vissza szerelés

Használt redőnyők a le-fel szerelést nem viselik jól. Ennek következtében előfordulhat, hogy egy visszaszerelt redőny már nem működik úgy mint előtte. A visszaszerelést ennek tudatában kérheti az ügyfél. Még ha előzetesen alkatrész cseréket is kér, a működésre ez esetben sincs garancia, mert minden más alkatrész régi marad. Jótállás kizárólag új redőnyre van!


Toló-bukó erkélyajtó


Alsó automata reteszes toló-bukó erkélyajtóknál a kizáródás veszélye áll fent, ha a reteszek működését előzőleg nem akadályozták meg.


Wintech, Arkitek, Hisec bejárati ajtók:


Wintech és Hisec ajtók beépítése különleges figyelmet igényel, ne bízza olyanra aki nem jártas ezek szerelésében! Belépő szintű termékek a maximumot elvárni tőlük nem érdemes. A termékek piaci jogosultságát az alacsony ára indokolja, ami annak ellenére, hogy sokaknak nehezen megfizethető, mégis belépő szintű termék marad. Wintech és Arkitek/Xtru ajtók elsősorban szóló vagy felülvilágítós beépítésre javasoltak, függőleges sorolásuk toldozásuk záródási képességüket ronthatja.


Alakváltozás:


A műanyag profilok a hőingadozás alakváltozása reagálnak ez az anyag természetes viselkedése

 
 
AblakGuru árajánlatkérés
 
Jogi nyilatkozatAdatvédelmi tájékoztatóSzerzői jogok
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.
Copyright © Ablakguru 2007-2019. Minden jog fenntartva. Ezen weboldal bármely részének, bármi nemű újrafelhasználása csak az AblakGuru Kft. írásbeli hozzájárulásával lehetséges! A weboldalon szereplő árak és információk tájékoztató jellegűek, a tévedés jogát fenntartjuk, de igyekszünk azt elkerülni! Szerkesztési hibákért felelőséget nem vállalunk!