Akciós ablakok nyagyker áron20220412ig.png
 
ablak_ajtó_telefon_piktogram.gif
AblakGuru HÍRLEVÉL REGISZTRÁCIÓ
*
*
Ha itt regisztrál, mindig értesülni fog a legjobb, legfrissebb akcióinkról! Ezzel hozzájárul ahhoz, hogy az itt megadott adatokat hírlevelezési céllal kezeljük és gazdasági reklámot is tartalmazó email hírleveleket küldjünk.
A * jelölésű mezők kitöltése kötelező!
AblakGuru Menü
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Amennyiben weboldalunk és termékeink elnyerték tetszését, ne felejtse el oldalunkat felvenni a KEDVENCEK közé!
Árajánlatkérés
Árajánlatkérés nyílászáró csere ablak ajtó.jpg
Műanyag ablak NAGYKER Áron
Akció ablak ajtó nyílászáró nagyker áron 2.gif
Műanyag bejárati ajtó akció
Műanyag ablak bejárati ajtó.gif
Acél Biztonsági bejárati ajtó
műanyag ablak biztonsági ajtó.gif
Biztonság megfizethető áron!
Csepelen működünk!
Cégünk megalakulása óta Budapest XXI. kerületében Csepelen működik. Jelenleg a csepeli Tesco mellett található üzletünk és raktárunk. Szolgáltatásaink nem csak Csepelen vehető igénybe, hanem Budapest egész területén és Pest megyében is.

 
Egy kis segítség>>Gyakran ismételt kérdések
Gyakran ismételt kérdések

Mennyibe kerül a helyszíni felmérés?


Budapest területén és irodánk kb. 20km-es körzetében kiszállási díj mellett végezzük, egyéb vidéken esedékes felmérés esetén egyedi megállapodás kérdése. Vidéki felmérés esetén kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken.
Fontos, hogy megrendelés esetén a felmérés kiszállási díját részben, vagy egészben levonjuk a végösszegből, így tehát megrendelőinknek az díjtalan!


Mit tartalmaz egy nyílászáró ára?

Komplett tok szerkezetet, üveggel, működtető vasalattal és kilinccsel. Az ablak ára nem tartalmazza a kiszállítást, beépítést, kőműves munkát, külső-belső párkányokat, takaróléceket (szegőléc), redőnyt, szúnyoghálót, reluxát stb.. A kiegészítőket minden esetben külön igény szerint számoljuk ki.


Az ablakcserét a lakásfelújítás melyik fázisában kell elvégezni?


Bontásos ablakcsere esetén, az új ablakokat és ajtókat legkésőbb a festés, glettelés, burkolás előtt kell beépíteni. Bontás nélküli nyílászáró csere és panellakások esetén többnyire teljesen mindegy.

Mennyi idő alatt készül el a munka (nyílászáró csere)?


Fontos kérdés! A megrendeléstől számított gyártási idő minden termékünknél más (2-6 hét között), amit a termékek részletes ismertetőjénél talál meg. A termék megérkezését követően időpont egyeztetés történik és a legközelebbi mindkét fél által jóváhagyott időpontban a beépítést elvégezzük. A beépítés időtartama a munka mennyiségétől és a rendelt kiegészítőktől is függ kb. 1-2 nap komplett lakás vagy családi ház esetén. Ablakonként átlagosan kb. 2 óra számítható.

Mire kell számítanom a nyílászáró csere kivitelezésekor?


Többnyire reggel 8-9 között kollégáink megérkeznek a helyszínre. Ezt követően az új ablakok, ajtók és a szerszámok a munkaterületre kerülnek. Megkezdődik a régi ablakok bontása majd az új szerkezetek beépítése. A következő lépés a szigetelés, majd párkányok, takarólécek szerelése és végül a redőny, szúnyogháló, reluxa stb. kerül a helyére. A végén finombeállítás illetve átadás-átvétel.

Hogyan készüljek a beépítésre?


A helységekben, ahol nyílászáró csere lesz, érdemes a portól védendő tárgyakat és a padlót letakarni illetve a nyílászárók előtti részeket kiüríteni, hogy hozzáférhetőek legyenek. A kollégák megérkezése előtt olyan helyszíneken, ahol nehézkes a parkolás, érdemes gondoskodni megfelelő parkolóhelyről!


Mi történik a kibontott ablakokkal és ajtókkal?


Kérésére költségtérítés mellett elszállítjuk.


Mi az a bontás nélküli ablakcsere?


A bontás nélküli ablakcsere esetén (tokba építés) az arra alkalmas régi ablak illetve erkélyajtó régi tokjába építjük bele az új nyílászárót. Az új és a régi ablak közötti hézagot szigeteljük, majd ezt követően műanyag takaróléccel a szigetelő réteget eltakarjuk. Ennél a beépítési módszernél utólagos kőműves munka nem szükséges és jóval kisebb kosszal illetve felfordulással jár, mint a bontás - beépítéses ablakcsere. Hátránya viszont, hogy pár cm-rel kisebb üvegfelületet kapunk ennél a beépítési módszernél!


A beépítés tartalmaz kőműves munkát, azaz esztétikai helyreállítást?


Nem, de kérésre megszervezzük, hogy megfelelő szakember elvégezze.


Szükséges-e kőműves munka?


A bontás nélküli (tokba építés) ablakcsere és a panel épületek esetén kőműves munka nem keletkezik. Néhány kivételtől eltekintve minden egyéb esetben szükséges. A kőműves munkát vállalni nem tudjuk, de kérésre megszervezzük, hogy a nyílászáró cserét követően 1-2 napon belül az esztétikai helyreállítás is megtörténjen.


Miért szükséges kőművesmunka?


A nyílászáró csere folyamán a belső fal részek, burkolatok sérülhetnek (állapottól függően). Ennek helyreállítása kőműves munkát igényel. A külső falrészek többnyire sértetlenül maradnak. Speciális tokbontási módszerünkkel a fal sérülése a lehetőségekhez képest minimális.Fontos, hogy a helyreállítási munka csak egy esztétikai helyreállítás, az általunk beépített ablakok, ajtók kiszigetelve, beállítva kerülnek átadásra, így funkciójukat azonnal 100%-ig betöltik beépítés után!


Miért számít, hány légkamrás a szerkezet?


Hogy egy szerkezet hány légkamrás attól függ, hogy az elválasztandó teret hány légréteggel választja el szerkezeten belül (ez az érték a profil jellemzője). Ez az érték háromtól nyolc kamrásig változhat. Létezik kétlégkamrás is, de ezek régi elavult szerkezetek nem nagyon forgalmazzák már őket. A légkamra azért fontos mert minél magasabb légkamra számú egy szerkezet, annál jobban hő és hang szigetel, illetve annál jobb a statikája. Jelenleg az öt légkamrásnak a legnagyobb a piaci részesedése, lakossági felhasználás terén minden igény kielégíthető ezekből a profilokból. Ezt követi a hat kamrás, majd a nyolc kamrás szerkezet, ami már luxus kategóriába tartózik. A három kamrás szerkezetek K(U) értéke K(U)=1,5 és 2,0 között, az öt légkamrás szerkezetek K(U)=1,1 és 1,4 között vannak. A hat kamrás szerkezetünk tok-szárny kombinációban K(U)=1,1 - 1,2–es értéket produkál. A nyolc kamrás tok-szárny kombinációban K(U)= 1,0-1,1-es értéket tud.

Mi az a beépítési mélység?


A beépítési mélység a nyílászáró profil jellemzője, tulajdonképpen a profil vastagságát jelenti. Többnyire a légkamrák számával egyenes arányban nő. A három légkamrás nyílászáró szerkezetek általában 60mm, az öt légkamrás 70mm, a hat kamrás 70-80mm beépítési mélységgel rendelkeznek. A nyolc kamrás szerkezetnél már 85-90mm-es beépítési mélységgel számolhatunk. A beépítési mélység növelésével párhuzamosan javul az ablak és ajtó statikája, hő és hang szigetelése.

Ha nyílászáró csere árajánlatot kérek, mit mérjek, hogy a méreteket meg tudjam adni?


99% -ban a külső fal szélességi és magassági mérete illetve a fal vastagsága elég az árajánlat elkészítéséhez. Ezeket az adatokat minden szerkezetenél szükséges megadni!
 
AblakGuru árajánlatkérés
Árajánlatkérés nyílászáró csere ablak ajtó.jpg Viszonteladó-csillag.gif
Várjuk kérdéseiket...
Köszönettel fogadjuk, ha ön által fontosnak tartott itt még nem szereplő kérdését elküldi! A beérkező kérdéseket válasszal együtt megjelentetjük!

Elérhetőségek...
Panel Ablak Csere 1.jpg
KU..A NAGY REDŐNY AKCIÓ!
Akció redőny szúnyogháló reluxa.gif
 
Jogi nyilatkozatAdatvédelmi tájékoztatóSzerzői jogok
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.
Copyright © Ablakguru 2007-2019. Minden jog fenntartva. Ezen weboldal bármely részének, bármi nemű újrafelhasználása csak az AblakGuru Kft. írásbeli hozzájárulásával lehetséges! A weboldalon szereplő árak és információk tájékoztató jellegűek, a tévedés jogát fenntartjuk, de igyekszünk azt elkerülni! Szerkesztési hibákért felelőséget nem vállalunk!