Ablak csere.jpg
Akciós ablakok nyagyker áron20220830.png
 
ablak_ajtó_telefon_piktogram.gif
AblakGuru HÍRLEVÉL REGISZTRÁCIÓ
*
*
Ha itt regisztrál, mindig értesülni fog a legjobb, legfrissebb akcióinkról! Ezzel hozzájárul ahhoz, hogy az itt megadott adatokat hírlevelezési céllal kezeljük és gazdasági reklámot is tartalmazó email hírleveleket küldjünk.
A * jelölésű mezők kitöltése kötelező!
AblakGuru Menü
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Amennyiben weboldalunk és termékeink elnyerték tetszését, ne felejtse el oldalunkat felvenni a KEDVENCEK közé!
Árajánlatkérés
Árajánlatkérés nyílászáró csere ablak ajtó.jpg
Műanyag ablak NAGYKER Áron
Akció ablak ajtó nyílászáró nagyker áron 2.gif
Műanyag bejárati ajtó akció
Műanyag ablak bejárati ajtó.gif
RAKTÁRI,KÉSZLETES NYILÁSZÁRÓK
 
Ablakok-azonnal-raktárról-Aluplast-ablakok.jpg
 
Csepelen működünk!
Cégünk megalakulása óta Budapest XXI. kerületében Csepelen működik. Jelenleg a csepeli Tesco mellett található üzletünk és raktárunk. Szolgáltatásaink nem csak Csepelen vehető igénybe, hanem Budapest egész területén és Pest megyében is.

 
Egy kis segítség>>Hogyan kérjek ajánlatot?
Hogyan kérjek ajánlatot?
Árajánlatkérés előtt érdemes körülnézni a weboldalunkon, hogy megismerje termékeinket, illetve tisztában legyen egy-két alapfogalommal.
Amennyiben ez már megtörtént az árajánlatkérésben minimum a következő elemeket kérjük szerepeltetni, hogy az elkészült árajánlat ténylegesen az ön igényeinek megfelelő legyen (az itt szereplő információk nem kötelezően megadandók, de útmutatásként érdemes elolvasni):
  • Név Szállítási cím ( legalább a város vagy kerület) Telefonszám (ha nem adja meg, kérdéseinket nem tudjuk feltenni…) Fax vagy E-mail (valamelyiket mindenképpen kérjük, hogy válaszolni tudjunk…)
  • Választott rendszer, pl. Aluplast Ideal 4000, 4000+, 5000, 8000 Salamander Streamline 76, Salamander BluEvolution 92 Kért üvegtípus: 2 rétegű, 3 rétegű Választott szín.
  • Ablak méreteket szélesség x magasság formátumban kérjük megadni. Ezeknek a méreteknek a házilagos lemérése, úgy a legegyszerűbb, hogy az ablak vagy ajtó külső oldalán faltól falig méretet mérjük le függőlegesen és vízszintesen is! Üveg vagy szárny méretből csak hibás kaluláció készíthető, ezért kérjük az előbbieket alkalmazzák mérésnél.
  • Minden ablak vagy erkélyajtó esetén kérjük jelölni, hogy egyszárnyú vagy kétszárnyú szerkezetet kérnek illetve, hogy nyíló vagy bukó-nyíló legyen. Kétszárnyú váltószárnyas szerkezetek esetén csak az egyik oldal, fix tokosztós kétszárnyú szerkezetek esetén mindkét oldal lehet bukó-nyíló (Fix tokosztós ablaknál középen fix osztó van, így ha mindkét szárnyat kinyitják középen osztás marad, a váltószárnyasnál nem.)
  • Amennyiben valamely nyílászáró szerkezetre redőnyt is kérnek vagy később tervezik redőny felszerelését, kérjük ezt is jelezni.
  • Az olyan erkélyajtó vagy ablak szerkezeteket, amelyekhez külső vagy belső párkányt igényelnek, kérjük jelezni. Amennyiben párkányokra is kérnek ajánlatot, kérjük a falvastagságot megadni!
  • Amenyiben beépítést is kérnek, kérjük megadni, hogy milyen szerkezetű épületbe kérik a beépítést pl.: panel lakás, tégla lakás, tégla családi ház, stb.
  • Ha tehetik, csatoljanak tervrajzot új épület esetén vagy képeket a cserélendő ablak(ok) -ról, ajtó(k) -ról nyílászáró csere esetén.
  • Ha teljesen konkrét termékekről van szó és gyártási méreteket küldenek, akkor kérjük megjelölni, hogy a nyílászáró nyitásiránya jobbos vagy balos illetve a redőny kezelőjét belülről nézve melyik oldalra kérik.
  • Árajánlatkérés a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségekre küldhető, vagy az ott található telefonszámokon érdeklődhet vagy kérhet ONLINE weboldalunkon is itt!
További hasznos információk a Gyakran ismételt kérdések menüpont alatt!
 
AblakGuru árajánlatkérés
 
Jogi nyilatkozatAdatvédelmi tájékoztatóSzerzői jogok
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.
Copyright © Ablakguru 2007-2019. Minden jog fenntartva. Ezen weboldal bármely részének, bármi nemű újrafelhasználása csak az AblakGuru Kft. írásbeli hozzájárulásával lehetséges! A weboldalon szereplő árak és információk tájékoztató jellegűek, a tévedés jogát fenntartjuk, de igyekszünk azt elkerülni! Szerkesztési hibákért felelőséget nem vállalunk!