Akciós ablakok nyagyker áron20220412ig.png
 
ablak_ajtó_telefon_piktogram.gif
AblakGuru HÍRLEVÉL REGISZTRÁCIÓ
*
*
Ha itt regisztrál, mindig értesülni fog a legjobb, legfrissebb akcióinkról! Ezzel hozzájárul ahhoz, hogy az itt megadott adatokat hírlevelezési céllal kezeljük és gazdasági reklámot is tartalmazó email hírleveleket küldjünk.
A * jelölésű mezők kitöltése kötelező!
AblakGuru Menü
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Amennyiben weboldalunk és termékeink elnyerték tetszését, ne felejtse el oldalunkat felvenni a KEDVENCEK közé!
Árajánlatkérés
Árajánlatkérés nyílászáró csere ablak ajtó.jpg
Műanyag ablak NAGYKER Áron
Akció ablak ajtó nyílászáró nagyker áron 2.gif
Műanyag bejárati ajtó akció
Műanyag ablak bejárati ajtó.gif
Acél Biztonsági bejárati ajtó
műanyag ablak biztonsági ajtó.gif
Biztonság megfizethető áron!
Csepelen működünk!
Cégünk megalakulása óta Budapest XXI. kerületében Csepelen működik. Jelenleg a csepeli Tesco mellett található üzletünk és raktárunk. Szolgáltatásaink nem csak Csepelen vehető igénybe, hanem Budapest egész területén és Pest megyében is.

 
Egy kis segítség>>Hogyan kérjek ajánlatot?
Hogyan kérjek ajánlatot?
Árajánlatkérés előtt érdemes körülnézni a weboldalunkon, hogy megismerje termékeinket, illetve tisztában legyen egy-két alapfogalommal.
Amennyiben ez már megtörtént az árajánlatkérésben minimum a következő elemeket kérjük szerepeltetni, hogy az elkészült árajánlat ténylegesen az ön igényeinek megfelelő legyen (az itt szereplő információk nem kötelezően megadandók, de útmutatásként érdemes elolvasni):
  • Név Szállítási cím ( legalább a város vagy kerület) Telefonszám (ha nem adja meg, kérdéseinket nem tudjuk feltenni…) Fax vagy E-mail (valamelyiket mindenképpen kérjük, hogy válaszolni tudjunk…)
  • Választott rendszer, pl. Aluplast Ideal 4000, 4000+, 5000, 8000 Salamander Streamline 76, Salamander BluEvolution 92 Kért üvegtípus: 2 rétegű, 3 rétegű Választott szín.
  • Ablak méreteket szélesség x magasság formátumban kérjük megadni. Ezeknek a méreteknek a házilagos lemérése, úgy a legegyszerűbb, hogy az ablak vagy ajtó külső oldalán faltól falig méretet mérjük le függőlegesen és vízszintesen is! Üveg vagy szárny méretből csak hibás kaluláció készíthető, ezért kérjük az előbbieket alkalmazzák mérésnél.
  • Minden ablak vagy erkélyajtó esetén kérjük jelölni, hogy egyszárnyú vagy kétszárnyú szerkezetet kérnek illetve, hogy nyíló vagy bukó-nyíló legyen. Kétszárnyú váltószárnyas szerkezetek esetén csak az egyik oldal, fix tokosztós kétszárnyú szerkezetek esetén mindkét oldal lehet bukó-nyíló (Fix tokosztós ablaknál középen fix osztó van, így ha mindkét szárnyat kinyitják középen osztás marad, a váltószárnyasnál nem.)
  • Amennyiben valamely nyílászáró szerkezetre redőnyt is kérnek vagy később tervezik redőny felszerelését, kérjük ezt is jelezni.
  • Az olyan erkélyajtó vagy ablak szerkezeteket, amelyekhez külső vagy belső párkányt igényelnek, kérjük jelezni. Amennyiben párkányokra is kérnek ajánlatot, kérjük a falvastagságot megadni!
  • Amenyiben beépítést is kérnek, kérjük megadni, hogy milyen szerkezetű épületbe kérik a beépítést pl.: panel lakás, tégla lakás, tégla családi ház, stb.
  • Ha tehetik, csatoljanak tervrajzot új épület esetén vagy képeket a cserélendő ablak(ok) -ról, ajtó(k) -ról nyílászáró csere esetén.
  • Ha teljesen konkrét termékekről van szó és gyártási méreteket küldenek, akkor kérjük megjelölni, hogy a nyílászáró nyitásiránya jobbos vagy balos illetve a redőny kezelőjét belülről nézve melyik oldalra kérik.
  • Árajánlatkérés a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségekre küldhető, vagy az ott található telefonszámokon érdeklődhet vagy kérhet ONLINE weboldalunkon is itt!
További hasznos információk a Gyakran ismételt kérdések menüpont alatt!
 
AblakGuru árajánlatkérés
 
Jogi nyilatkozatAdatvédelmi tájékoztatóSzerzői jogok
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.
Copyright © Ablakguru 2007-2019. Minden jog fenntartva. Ezen weboldal bármely részének, bármi nemű újrafelhasználása csak az AblakGuru Kft. írásbeli hozzájárulásával lehetséges! A weboldalon szereplő árak és információk tájékoztató jellegűek, a tévedés jogát fenntartjuk, de igyekszünk azt elkerülni! Szerkesztési hibákért felelőséget nem vállalunk!